Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 320 kJ / 794 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,60 g |
| Tuky | 55,89 g |
| Vláknina | 2,56 g |
| Cholesterol | 607 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,37 g |
| Sacharidy | 24,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pulec v díře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO0Y
Moje poznámka
Pulec v díře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO0Y
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 20 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 56 minutami
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 1 hodinou
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 2 hodinami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 2 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 8 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 8 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 16 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 18 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 18 hodinami
Tématické fráze:
pulec,
žába v díře,
grisp,
večeře z párků,
mikrovlnne trouby s cripsem,
recepty pro mikrovlnou troubu whierpul,
panev crisp,
párky v těstíčku ve formě,
recept žaba pod,
ramona palačinková,
co je funkce crisp,
funkce grisp,
crisp panev peceni,
panev crisp video recepty,
recept na pulce,
pulec recepty,
jak vařit v mikrovlnce s funkcí grisp,
dira v troubě,
mikrovlnná trouba whirpul,
racepty v mikrovlnce z funkcí grisp
Suroviny:
párky,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
hořčice hrubozrnná,
hořčice,
rajče,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)