Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 320 kJ / 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,60 g |
Tuky | 55,89 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 607 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,37 g |
Sacharidy | 24,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pulec v díře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO0Y
Moje poznámka
Pulec v díře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO0Y
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 15 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 1 hodinou
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 1 hodinou
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 2 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 3 hodinami
Tématické fráze:
pulec,
žába v díře,
grisp,
večeře z párků,
mikrovlnne trouby s cripsem,
recepty pro mikrovlnou troubu whierpul,
panev crisp,
párky v těstíčku ve formě,
recept žaba pod,
ramona palačinková,
co je funkce crisp,
funkce grisp,
crisp panev peceni,
panev crisp video recepty,
recept na pulce,
pulec recepty,
jak vařit v mikrovlnce s funkcí grisp,
dira v troubě,
mikrovlnná trouba whirpul,
racepty v mikrovlnce z funkcí grisp
Suroviny:
párky,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
hořčice hrubozrnná,
hořčice,
rajče,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)