Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 339 kJ / 1 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,22 g |
Tuky | 44,95 g |
Vláknina | 17,54 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 39,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený guláš z hovězích líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XAR
Moje poznámka
Pečený guláš z hovězích líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XAR
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Tématické fráze:
gulas z hovezich licek,
hovězí guláš,
hovězí líčka guláš,
hovězí líčka recepty,
pečený hovězí guláš v troubě,
pomalu pečený hovezi guláš,
pomalu pečený guláš,
hovězí guláš recept,
guláš z líček,
pečený hovězí guláš,
hovězí guláš pečený v troubě,
hovězí guláš z licek,
pečený guláš,
recept na guláš,
guláš hovezi líčka,
hovězí líčka na guláš,
recepty na guláš,
hovězí guláš recepty,
hovězí líčka guláš recept,
top recepty guláš z hovězích líček
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
sádlo,
česnek,
pyré rajčatové,
hořčice,
brambory,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kost,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (9)