Suroviny
Porce: menší kulatá forma
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 383 kJ / 2 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,50 g |
Tuky | 118,16 g |
Vláknina | 14,13 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 186,46 g |
Postup přípravy
Přidáme žloutky a zase vyšleháme. Krok 2: Zvlášť do misky dáme obě mouky, prášek do pečiva, fruktozu olej, žloutky a sojové mléko. Přidáme vyšlehané žloutky se sněhem. Vše prošleháme metlou na hladké těsto. Vylijeme do vymazané a vysypané formy, poklademe jahodami. Krok 3: Z oleje, fruktozy a hrubé mouky vytvoříme drobenku, kterou posypeme koláč. Můžeme ještě posypat i plátky mandlí. Krok 4: Pečeme na 170°C asi 30 minut (vyhřátá trouba).
Zveřejněno 11. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová bublanina bez bílků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Epz0
Moje poznámka
Jahodová bublanina bez bílků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Epz0
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
jahodová bublanina top recepty,
jahodová bublanina,
recepty bez bílků,
bez bílků,
recepty z bílků,
jahodové moučníky,
bublanina z cizrnove mouky,
bublanina jahodova se sněhem,
jahodova bublanina s hladke mouky,
jahodova bublanina do kulate formy,
jahodová buchta sypana mandlemi,
bublanina s jahodami,
jahodová bublanina bez mléka,
sory, pečeme jinak,
sory pečeme jinak,
lák z cizrny,
bublanina ze sojového mléka,
jahodová olejova bublanina
Suroviny:
cizrna,
žloutek,
fruktóza,
mléko,
mouka polohrubá,
mouka špaldová hrubá,
olej řepkový,
prášek do pečiva,
mandle plátkové,
jahody,
olej,
fruktóza,
mouka hrubá
Komentáře (4)
Ale to je věc názoru a chuti. Jinak ten nápad s nálevem s cizrny je zajímavý
Jé moment, Jani, v receptu popisuješ že děláš drobenku z oleje, ale v surovinách máš uvedenou stellu, mrkni na to, prosím