Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 226 kJ / 1 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,19 g |
Tuky | 152,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 2,81 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařenými brambory s pažitkou
Zveřejněno 22. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé z tresky s liškami a holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkBl
Moje poznámka
Filé z tresky s liškami a holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkBl
Nejnovější recepty
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 41 minutami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 3 hodinami
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 3 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněná zapečená dýně Hokkaido
ZboSy před 10 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Mamkanamka před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Jakubaru před 1 hodinou
Frankfurtská polévka
Iliis před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Cedrych před 3 hodinami
Hovězí hospodský guláš
vlnovy@seznam.cz před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 5 hodinami
Kokosové kostky
elcarmont2 před 5 hodinami
Kuře kung-pao
jarmila58 před 5 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 5 hodinami
Tématické fráze:
treska recept v troubé s omáčkou,
treska recept,
rybí filé s holandskou omáčkou,
filé treska recept,
omacka s lisek recept,
filé s omáčkou,
recept holandská omáčka,
filé s holanskou omáčkou,
nádoba na holandskou omáčku
Suroviny:
filet z ryb,
houby lišky,
máslo,
olej,
sůl,
žloutek,
máslo,
víno bílé,
šťáva citronová,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (17)
špagetka - pár lišek jsem našla, ale moc jich nebylo
hosta: vzteklina už u nás není, budeš si muset počkat až porostou.