Bůček momofuku
Momofuku je název amerických restaurací slavného kuchaře, který se proslavil svým minimalistickým způsobem vaření. Dokazuje, že dobré jídlo lze připravit jednoduše, chytře a rychle.
Suroviny pro 1 dávka
asi 25 plátků tj. 5 porcí
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 284 kJ / 3 653 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,00 g |
| Tuky | 297,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 24,59 g |
| Sůl | 61,00 g |
| Sacharidy | 100,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček momofuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Nx3
Moje poznámka
Bůček momofuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Nx3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 8 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 10 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 21 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno 3. 12. 2025 16:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 16 minutami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 38 minutami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 45 minutami
Nejjednodušší kokosky
monikavavrikova před 51 minutami
Fazolová polévka rychlá
Kajkajak před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
nicol.n před 2 hodinami
Kuře na paprice podle Romana Vaňka
MZaTZ před 2 hodinami
Jogurtové muffiny
Darina1977 před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Soropa před 4 hodinami
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 7 hodinami
Tématické fráze:
bucek,
momofuku,
pečený bůček v pomalém hrnci,
bůček cukr sůl,
bucek v cukru a soli,
momofuku recept,
bůček v pomalém hrnci,
monofuku,
bůček mamofuku,
recepty z bůčku,
buček v soli,
nakladany bucek v soli a cukru,
cuketka bůček,
buček s cukrem,
vysoký bůček,
top recepty bůček,
bucek na soli a cukru,
buček v soli a cukru,
bůček ala mamofuku,
bucek pomale peceni
Suroviny:
bůček bez kosti,
cukr,
sůl
Komentáře (8)
V pomalém hrnci to nebude fungovat. Původní princip Davida Changa je právě v té vysoké teplotě první hodinu, cukr karamelizuje při teplotě nad 186 st C. Tím se vytvoří hnědá krusta a maso se nevysuší. To co zbude v pekáči se mi zatím vždy podařilo vydrhnout - i když to nešlo vždy hladce.