Suroviny
Porce: 24 krajíců
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 253 kJ / 3 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,63 g |
| Tuky | 17,50 g |
| Vláknina | 26,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 638,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
Moje poznámka
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 1 hodinou
Kakaové pusinky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vařená majonéza
SenBri před 1 minutou
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 7 minutami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 23 minutami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 26 minutami
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 29 minutami
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 32 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 2 hodinami
Tématické fráze:
forma na pečení chleba v troubě,
pečení chleba v troubě,
forma na pečení chleba,
selský chléb,
pečeme chleba v troubě,
formy na pečení chleba,
selsky chleb recept,
pečeni chleba troubě ve forme,
formy na pečení chleba v troubě,
selsky chleba recept,
pečeni chleba troubě,
celozrnný chléb pečený v troubě,
keramická forma na chleba,
doba pečení chleba,
bochník chleba,
keramické formy na pečení,
keramická forma na pečení chleba,
chleba pečený v troubě,
doba pečení chleba v troubě,
keramická forma na chléb
Suroviny:
kvásek,
voda,
droždí sušené,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnná,
mouka kukuřičná,
mouka pšeničná,
voda,
sůl hrubá,
cukr krupice,
droždí sušené,
mouka chlebová pšeničná,
kvásek
Komentáře (11)
Hella: ked rosis chleba slanou vodou, tak korka zmakne, lebo voda sa v trube sice vypari, ale sol zostane na povrchu a po upeceni zase nabera vlknost z okoliteho prostredia. preto ta korka uz nie je chrumkava
ak sa rosi cistou vodou, korka zostane leskla
On nakonec každý recept na chleba vypadá přibližně stejně, ne? Vždycky je tam voda, mouka atd., ale nějakým zázrakem je výsledek pokaždé jiný. Ten můj se dělá v DP a musí se s ním začít o den předem...