Nezavařená čalamáda
Nezavařovaná čalamáda z našeho receptu se vyznačuje zachováním křehkosti a křupavosti. Složení směsi můžete obměňovat podle sezóny jednotlivých druhů zeleniny. Výsledkem bude chutná a velmi oblíbená přílohová zelenina.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 099 kJ / 4 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,50 g |
Tuky | 21,10 g |
Vláknina | 232,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,28 g |
Sůl | 15,70 g |
Sacharidy | 931,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nezavařená čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7B6G
Moje poznámka
Nezavařená čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7B6G
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 8 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 41 minutami
Veselé muffinky
Natkaaa před 1 hodinou
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 2 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 3 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 6 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 6 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 6 hodinami
Tématické fráze:
borkén,
kde koupit borken,
slovenská čalamáda,
co je to borken,
calamada borken,
čalamáda,
čalamáda-zelí mrkev papriky,
calamada.com,
chilli calamada,
borken drogerie,
čalamáda ze zelí zavařená recept,
zeleninové čalamády,
čalamáda recepty,
slovenska calamada recept,
koupim borken,
kde seženu borkén,
calamada s borken recept,
zeleninová čalamáda nezavarena,
co je borkén,
borken kde koupit
Suroviny:
zelí,
cibule,
paprika,
mrkev,
voda,
deko,
sůl,
cukr,
ocet,
borkén
Komentáře (9)
Já na zeleninu leju nálev vařicí, hned po vypnutí plotýnky