Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprové brambory s mrkví

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 531 kJ /
366 kcal
Bílkoviny11,28 g
Tuky3,37 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 183 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy66,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oškrábané brambory a mrkev nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Zalijeme je vývarem jen tak, aby se spíše dusily. Uvaříme je s kořením a libečkem na skus. Krok 2: Na másle uděláme cibulovou jíšku a zalijeme ji mlékem a povaříme. Přidáme ji k bramborám společně provaříme a dochutíme. Nakonec kdo chce zjemní smetanou a přidáme jemně nasekaný kopr. Krok 3: Podáváme s vařeným vejcem, opečenou uzeninou nebo jen tak.

Zveřejněno 10. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koprové brambory s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rlqK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koprové brambory s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rlqK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes jsem udělala tento recept k obědu, jelikož jsem potřebovala zdělat smetanu. Bylo to vynikající, určitě to udělám častěji. Díky za recet, ostatně ty Vaše recepty jsou vždy dobrý.

rihana: Děkuji moc...:-K:-K

dnes jsem dělala k obědu, bez vajíčka a bez uzeniny, naprosto výborné a jednoduché<3

janaerikmarie: Děkuji za skvělou zprávu ;-):-K

Miluju tvoje recepty :D Si udělám chutě a pak něco ve tvém duchu uvařím a je to senzační! A nápad je tvůj :) je jedno, že si ho uzpůsobím, ispiro je od tebe, dííííík :-) Jooo a mimochodem, máš úžasný recepty nejen jako takový, ale i pro bezlepkáře a lidi, co si apoň trošku hlídaj jídelníček, kalorickou bombu není třeba dát, ale kdo může nebo svátečně chce, tak ví jak na to.. jupíííí tohle vaření můžu!! :-D

Hell.: Děkuji Ti za velice pěkný a milý komentář a za pochvalu. Opravdu si toho vážím.;-) Jsem ráda, že Tě některé mé recepty inspirují, :-K Díky ;-)
A taky děkuji Vám všem :-K

Pěkné :yes:

opravdu moc dobry napad.:-D:-D:yes:

super :-8:yes:

Klidně jen tak;-):yes:

Jednoduché a skvělé. Někady žasnu, že mne nic takového nenapadne :-8 :yes:

Tématické fráze:
mrkev recepty, recepty z brambor, brambor s mrkví, brambory recept, brambory s mrkví, bramboráky recept, brambory mrkev recept, recepty s brambory, mrkev recept, brambory s koprem, brambory s mrkví recept, recept na bramboráky, brambory a mrkev recept, brambory s mrkví a uzeninou, recepty z mrkve, bramborák recept, kuličky s mrkvi brambory, brambory recepty, duchové z brambor, omacka na mrkvi s bramborem

Suroviny:
brambory, mrkev, máslo, cibule, libeček, mouka hladká, vývar, mléko, smetana ke šlehání, kopr, sůl, pepř bílý, koření nové koření

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu