Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákovo sýrové placičky z trouby

Jednoduché květákové placičky s česnekem a nastrouhaným sýrem zvládne připravit každý. Postačí nastrouhaný květák a sýr promíchat s vejci, moukou a kořením, dozlatova upéct na plechu s pečicím papírem a výborná večeře je hotová.

Hodnocení receptu je 4,6 (24×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 152 kJ /
753 kcal
Bílkoviny55,91 g
Tuky38,18 g
Vláknina1,59 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,32 g
Sacharidy45,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karfiol umyjeme, necháme dobre odkvapkať. Surový karfiol nastrúhame na slzičkovom strúhadle, tak isto syr. Krok 2: Pridáme ostatné suroviny, premiešame, formujeme placičky, bochánky. Ukladáme na pečiaci papier, ktorý sme potreli olejom. Krok 3: Pokvapkáme olejom a pečieme pri 200 °C. asi 25-30 minút.

Recepty na oblíbené pokrmy z květáku a brokolice

Zveřejněno 15. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Ayl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Ayl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Chantelle: vdaka za dobru spravu. :-K

Ahoj. Díky za inspiraci. Přidala jsem ještě mrkev. Dělala jsem to spíš pro děti na večeři. Množství jsem neměřila ale myslím že jsem dala víc mouky i strouhanky. Bylo to dost sypký. V polovině pečení jsem placky otočila. :yes:
Přidávám fotku:yes:

No a toto by mi chutnalo stopro:-D Vítám i pečení v troubě - poslední dobou v ní také pečeme víc věcí, které jsme dříve smažili:yes:

Pěkný recept, dělávám docela často se sýrem. Máme moc rádi:-D:yes::yes:

Pěkné :yes::-)

Hezké placičky<3:yes:

Podobné dělám, se sýrem mi nenapadlo - tak příště:yes:

Tématické fráze:
květákové placičky do trouby, květákové placičky z trouby, květákové placičky v troubě, kvetakove placky do trouby, kvetákovo cuketové placičky, kvetakove placky z trouby, kvetakove placicky pecene v troube, květákové placičky do trouby recept, recepty na květákové placičky z trouby, kvetakovo cuketove placky, květákové placky v troubě, květákové placičky se sýrem do trouby, syrové placicky s kvetakem, kvetakove placicky, květákovo brokolicove placky, karfiol v troubě, květákovo-cuketové placičky, sýrové placky pečené v troubě, květákovosýrové placičky, recept kvetakove placky z trouby

Suroviny:
květák, vejce, sýr strouhaný, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, česnek, petrželka, mouka polohrubá, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu