Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 807 kJ / 3 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 314,76 g |
Tuky | 220,85 g |
Vláknina | 23,45 g |
Cholesterol | 868 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,44 g |
Sacharidy | 32,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p25m
Moje poznámka
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p25m
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 11 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 16 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 9 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 10 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 10 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 11 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 11 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 11 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 12 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 12 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 13 hodinami
Tématické fráze:
srnčí maso hřbet - recepty,
srnčí hřbet,
vynikající šípková omáčka recept,
srnčí hřbet recept,
divočina na šípkové omáčce,
srnčí kýta na šípkové omáčce,
šípková omáčka,
jak upravit srnčí maso,
srnčí hřbet maso recept,
sipkova omacka recept,
jak upravit srnčí,
recept na srnčí hřbet,
kančí hřbet se šípkovou omáčkou,
kanci hrbet na sipkove omacce,
jak upravit srnci hrbet,
srnci hrbet recepty,
srnči maso na šípkové omáčce,
srnčí maso recepty,
omáčka ze srnčího,
recept na srnčí
Suroviny:
hřbet srnčí,
slanina uzená,
máslo,
koření divočina,
mrkev,
petržel,
celer,
slanina uzená,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
džem šípkový,
víno červené suché,
mouka hladká,
pepř bílý,
citron
Komentáře (27)
zmlsaná.
P.S. Také jsem ji už jednou vařila, dokonce jsem na ni měla recept z časopisu Květy a byl to přímo z Hradu, kde ji vařili pro státní návštěvy. Místo vína se do ní měla dát troška slivovice, ale abych byla upřímná, moc mi nesedla, i když v ní byly ještě kousky mandlí. Od té doby jsem ji nedělala, ale tato s vínem mě zase nalákala.