Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 653 kJ / 1 590 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,88 g |
| Tuky | 109,71 g |
| Vláknina | 4,52 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 7,91 g |
| Sůl | 19,60 g |
| Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qGy
Moje poznámka
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qGy
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 12 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 15 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 2 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 2 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 3 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 3 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 4 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 5 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 5 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
kapusta s vepřovým masem,
vepřové s kapustou,
vepřové maso s kapustou,
vepřová plec s kapustou,
recepty z kapusty,
vepřová plec v pomalém hrnci,
kapusta s vepřovým,
kuřecí maso v kapustě,
recepty kapusta,
kapusta s masem,
pomaly hrnec recepty,
vepřové maso recepty,
recepty z vepřového masa,
dušená kapusta v pomalém hrnci,
plec v kapustě,
recept kapusta,
krůtí maso v kapustě,
kapusta recept,
maso s kapustou
Suroviny:
plec vepřová,
kapusta,
slanina,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
voda
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Brigit: Právě že jak budeš dělat v PH tak v té kuchyni nemusíš "šaškovat" vůbec