Suroviny
Porce: forma 30x25 cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 063 kJ / 2 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,05 g |
Tuky | 93,18 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 742 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 278,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkový tarte tatin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Ez4
Moje poznámka
Švestkový tarte tatin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Ez4
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 21 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 1 hodinou
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 2 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 3 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 7 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 8 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 23 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
táč se švestkami a mákem,
táč s mákem a švestkami,
švestkový tarte,
tarte tatin se švestek,
vanilkovo švestkový tart recpt,
tarte tatin se se švestkami,
tarte tatin se švestkama,
tarte tatin se švestkami,
lehky táč se švestkami
Suroviny:
máslo,
cukr hnědý,
vejce,
sůl,
skořice,
kardamom,
jogurt bílý,
mouka,
mák mletý,
soda jedlá,
kypřící prášek,
máslo,
cukr hnědý,
med,
švestky,
máslo
Komentáře (5)