Telecí ražničí s kedlubnovým zelím a dušenými houbami
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 318 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,98 g |
Tuky | 46,85 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 30,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí ražničí s kedlubnovým zelím a dušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9wV
Moje poznámka
Telecí ražničí s kedlubnovým zelím a dušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9wV
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 4 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 6 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso s kedlubnovym zelim,
telecí maso kousky recept,
klobása langolt příprava,
klobása langolt,
s kedlubnovým zelím,
ražniči z teleciho,
gnocchi s dusenym zelim zelim
Suroviny:
maso telecí,
klobása,
cibule,
sůl,
pepř,
hořčice,
koření gyros,
chilli tekuté,
olej,
kedlubna,
slanina,
cibule,
sůl,
kmín drcený,
ocet,
houby čerstvé,
cibule,
kmín drcený,
sůl,
olej
Komentáře (5)