Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 905 kJ / 2 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,10 g |
Tuky | 35,08 g |
Vláknina | 25,15 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 6,47 g |
Sůl | 16,15 g |
Sacharidy | 379,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xxx
Moje poznámka
Pšenično - žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xxx
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 17 minutami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 36 minutami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 49 minutami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 1 hodinou
Broskvové čatní
RadkaR před 3 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 3 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 5 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb z domácí pekárny,
žitný chleb v domácí pekárně,
domácí žitný chléb,
domácí žitný chleba do trouby,
domácí žitný chleba,
recept na domácí žitný chléb,
žitný chléb domácí pekárna,
žitný chléb do domácí pekárny,
domácí chleba z žitné mouky,
pšenično-žitný chléb,
žitný chleba v domácí pekárně,
domácí chléb z žitné mouky,
žitný chleba z domácí pekárny,
domaci chleb ze zitne mouky,
domací chleba ze žitné mouky,
recept na zitny chleba z domaci pekarny,
žitný chleba domácí pekárna,
domácí pekárna žitný chléb,
domácí žitný chléb v troubě,
žitná mouka do domácí pekárny
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
mléko,
voda,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
droždí,
kmín drcený
Komentáře (15)
Peču už několik let a tento je z těch základních nejpovedenější. Výborně chutná a nedrolí se. (A nemusela jsem při míchání přisypat ani gram mouky.)
Olej jsem dala olivový, ocet jablečný.