Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 905 kJ / 2 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,10 g |
| Tuky | 35,08 g |
| Vláknina | 25,15 g |
| Cholesterol | 9 mg |
| Sodík | 6,47 g |
| Sůl | 16,15 g |
| Sacharidy | 379,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xxx
Moje poznámka
Pšenično - žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xxx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 12 minutami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 21 minutami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 3 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové košíčky
kvetka před 8 minutami
Hovězí polévka
Kajkajak před 18 minutami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 1 hodinou
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 2 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 2 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 2 hodinami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 3 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb z domácí pekárny,
žitný chleb v domácí pekárně,
domácí žitný chléb,
domácí žitný chleba do trouby,
domácí žitný chleba,
recept na domácí žitný chléb,
žitný chléb domácí pekárna,
žitný chléb do domácí pekárny,
domácí chleba z žitné mouky,
pšenično-žitný chléb,
žitný chleba v domácí pekárně,
domácí chléb z žitné mouky,
žitný chleba z domácí pekárny,
domaci chleb ze zitne mouky,
domací chleba ze žitné mouky,
recept na zitny chleba z domaci pekarny,
žitný chleba domácí pekárna,
domácí pekárna žitný chléb,
domácí žitný chléb v troubě,
žitná mouka do domácí pekárny
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
mléko,
voda,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
droždí,
kmín drcený
Komentáře (15)
Peču už několik let a tento je z těch základních nejpovedenější. Výborně chutná a nedrolí se. (A nemusela jsem při míchání přisypat ani gram mouky.)
Olej jsem dala olivový, ocet jablečný.