Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 837 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,73 g |
Tuky | 67,47 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 448 mg |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 36,85 g |
Postup přípravy
Uvařené maso nakrájíme na silnější plátky. Krok 7: V pánvi rozehřejeme lžíci másla, přidáme maso, které poklademe plátky sýra a podlijeme asi 100 ml vývaru. Krok 8: Přikryjeme pokličkou a necháme sýr trochu roztavit. Krok 9: Podáváme horké s vychladlou omáčkou a např. vařenými bramborami.
Zveřejněno 29. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené hovězí s modrým sýrem a cumberlandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r91L
Moje poznámka
Vařené hovězí s modrým sýrem a cumberlandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r91L
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 50 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 53 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
vařené hovězí recepty,
vařené hovězí s vařenými bramborami,
vařené hovězí,
vařené hovězí maso s omáčkou,
vařené hovězí recept,
hovězí maso recepty,
omáčka z vařeného hovězího masa,
hovězí s tatarskou omáčkou,
uprava hověziho masa vařením,
hovězí vařené recept,
omáčka z vařeného hovězího,
varene hovezi maso s tatarkou,
vařené hovězí s bramborem a tatarkou,
recepty vařené hovězí,
hovezi maso na pomerancich s omackou,
hovezí zadní se sýrem,
vařené maso s omáčkou,
hovezi s bramborami a omackou,
varene dobroty,
polévka z více druhů masa vařená několik hodin
Suroviny:
maso hovězí,
sýr s modrou plísní,
koření nové koření,
cibule,
bobkový list,
sůl,
máslo,
pomeranče,
citron,
voda,
víno portské,
džem rybízová,
brusinky,
zázvor čerstvý,
hořčicový prášek,
pepř,
sůl,
ocet,
omáčka worcesterová
Komentáře (21)
Maso je třeba dokonale odblanit, opéct dohněda a vařit až do chvíle, než se začne "rozpadat", takže několik hodin nechat mírně probublávat, případně dolít vroucí vodu a potom je nejen měkounké, ale i vývar je silný. Vývar jsem použila na jiný pokrm z druhého kusu hovězího, ale recept přidám asi až zítra... Ale samozřejmě je vhodný i na hovězí polévku.
Otto, použila jsem śedlčanský Modřenín a musím konstatovat, že tento sýr se opravdu povedl...