Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 102 kJ / 1 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 237,13 g |
Tuky | 46,67 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 19,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v9P
Moje poznámka
Vepřové karé na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v9P
Nejnovější recepty
Tzatziki
Přidáno před 1 hodinou
Rajčatový tataráček
Přidáno před 3 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí pečená sekaná z mletého masa
Standby před 4 minutami
Jahodovo-jogurtový koláč
rybarka007 před 28 minutami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Franta421 před 42 minutami
Třešňové / višňové kynuté knedlíky
lenisekone před 2 hodinami
Třešňový pohár
lenisekone před 2 hodinami
Bůček na zázvoru pečený s bramborami
evaeff před 2 hodinami
Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách
Istar před 2 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
vendulkascake před 3 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem a hříbky
bhsvls před 9 hodinami
Cikánské řízky
Liberko před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kare,
vepřové karé recepty,
vepřové na kmíně,
vepřová kotleta na kmíně,
co je vepřové karé,
vepřové nudličky na kmíně,
karé,
vepřové karé recept,
recepty z vepřového karé,
recepty - vepřové karé,
vepřové karé - recepty,
recept vepřove kare,
veprove na kminu,
recept na veprove kare,
vepřové karé na smetaně,
recept na kare,
vepřové na kmíně recept,
kare bez kosti,
veprove na kmin,
tecept vepřové vepřové karé
Suroviny:
pečeně vepřová,
vývar masový,
cibule,
kmín drcený,
sádlo vepřové,
jíška máslová,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Vy jste ještě "mladé maso" ale už pomalu také nalézáte zalíbení v jednoduchých (TAKE5) a takřka dietních jídlech
"Maso se zatáhne a zůstane šťavnaté."
No, zkuste příště zkusit uvařit stejné jídlo stejně ve dvou stejných kastrolech, pouze s tím rozdílem, že jen jedno maso budete "zatahovat". Pak hotová jídla naslepo ochutnejte (ideální by bylo, kdyby degustovala osoba nezúčastněná) a dejte vědět, zda byl rozdíl ve šťavnatosti masa