Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 873 kJ / 2 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,65 g |
Tuky | 96,92 g |
Vláknina | 38,35 g |
Cholesterol | 1,84 g |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 285,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klWx
Moje poznámka
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klWx
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 44 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na mraky- zavářka do polévky,
knedlíčky strouhani,
strouhání do polévky,
strouhani z jater,
strouhání do polévek,
knedlíckova polévka,
knedličkova jatrova polévka recept,
banketky kladno,
recepty paní hajné ze „šlajfu
Suroviny:
kost hovězí morková,
hruď hovězí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
pórek,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
játra vepřová,
strouhanka,
vejce,
majoránka,
květ muškátový,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
mouka hrubá,
vejce,
pepř,
sůl
Komentáře (5)
Pepíčku,Tvé recepty jsem zatím vždy hodnotila kladně,ale tady vážně nemohu...
Zavarku obvykle varim zvlast, nemame radi zakalenou polevku.