Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 145 kJ / 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,13 g |
Tuky | 8,01 g |
Vláknina | 26,85 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 175,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v69M
Moje poznámka
Falešná ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v69M
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 10 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 29 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 51 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 55 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
ovarová zabíjačková polévka recept,
falešná prdelačka,
veprova polevka s kroupami,
polévka z tlačenky,
ovarova polevka z jelita,
polévka z ovaru,
ovarová polévka,
ovarová polévka z jitrnice,
vepřovy vyvar s kroupami,
černá polévka z jelita,
ovarová polévka s kroupami,
ovarová polévka z jelit,
vývar z ovaru,
polévka z vepřového masa s kroupami,
bílá zabíjačková polévka recept,
prdelacka s kroupami,
polevka s kroupami,
pečené krvavé kroupy,
kroupy střední jak se vaří,
černá polévka s kroupami
Suroviny:
maso vepřové,
vývar zeleninový,
maso vepřové,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer řapíkatý,
kroupy,
česnek,
pepř,
sůl,
majoránka,
pepř,
bageta,
máslo,
petržel
Komentáře (8)
"vařené uzené vepřové maso," "využijeme vývar z vařeného uzeného masa,"
Mně to přijde spíše jako pravá, nefalšovaná "Polévka z uzeného"
No, možná ale je to mou pomýlenou představou o ovarové polévce
Jóóó, dát tam místo "uzeného" (a krup) kus jelita, tak to by byla polívčička