Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 132 kJ / 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,17 g |
Tuky | 58,50 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 57,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustová pánev s bramborami a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6rX
Moje poznámka
Kapustová pánev s bramborami a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6rX
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
mafinka888 před 5 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 8 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 57 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 2 hodinami
Tématické fráze:
uzené kostky,
recept z jedné pánve kapusta,
kapustové brambory,
uzene na panvi,
recepty z hlávky kapusty,
brambory kapusta uzené,
kapusta na pánvi,
kapustove kostky,
brambory s uzeným masem zahustit,
recepty z brambor,
recepty z kapusty,
brambory s kapustou z jedné pánve,
uzene maso s bramborem a kapustou,
uzený kapusta a brambory,
michaela kapustová,
michaela kapustová,
kapusta s brambory v jednom hrnci,
uzené maso s kapustou a brambory,
s bramborami
Suroviny:
kapusta,
brambory,
maso uzené,
slanina,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (9)