Pikantní polévka z hlívy s medvědím česnekem
Hlíva ústřičná je doslova královnou mezi houbami a nabízí pro naše tělo spoustu benefitů. Pokud máte rádi pikantnější pokrmy a nevíte jak hlívu zpracovat, vyzkoušejte snadnou polévku, dochucenou pálivou paprikou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 644 kJ / 393 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,37 g |
| Tuky | 10,14 g |
| Vláknina | 18,21 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 643 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 53,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní polévka z hlívy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkml
Moje poznámka
Pikantní polévka z hlívy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkml
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 30 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 1 hodinou
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 22 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 22 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 28 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 33 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
medvědi česnek a hlíva recepty,
gulášovna náplavce,
recepty s medvědím česnekem,
polévka z chleba a hlívy
Suroviny:
hlíva ústřičná,
brambory,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená uzená,
pasta papriková,
vývar zeleninový,
máslo,
mouka,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (12)