Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 015 kJ / 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,42 g |
Tuky | 102,60 g |
Vláknina | 1,24 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 975 mg |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh duhový na bylinkách s koprovou majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BMrN
Moje poznámka
Pstruh duhový na bylinkách s koprovou majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BMrN
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 8 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 8 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 9 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 44 minutami
Pečená švestková povidla
ZboSy před 1 hodinou
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 1 hodinou
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 1 hodinou
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 6 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 8 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 9 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 10 hodinami
Tématické fráze:
recept na pstruha duhového,
pstruh duhovy na masle,
pstruh s koprem,
pstruh lososovitý recept s majonezou,
pstruh duhový filet recept,
pstruh s koprem - recept,
pstruh recept,
recept na pstrha duhový,
bylinky na pstruha duhového,
pstruh duhovan,
recept na duhového pstruha,
pstruh recept kopr,
duhový pstruh-recept,
salát z pečeného pstruha duhového,
recept na koprovku,
filé z pstruha duhového,
pstruh na másle v troubě s s koprem,
recept napstruh duhový,
duhovy pstruh file s kuzi,
pečený lín v dijonské hořčici s bylinkami
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
šťáva citronová,
petrželka zelená,
tymián,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
máslo,
olej,
majonéza,
kopr,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)