Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 187 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,48 g |
Tuky | 1,51 g |
Vláknina | 18,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 52,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna po srbsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wBn
Moje poznámka
Kuřecí stehna po srbsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wBn
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 3 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 5 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 7 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 7 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 8 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 8 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 9 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso po srbsku,
kuřecí plátek po srbsku,
kuřecí plátky po srbsku,
pečené kuře po srbsku,
omáčka po srbsku,
kýta po srbsku,
plátek po srbsku,
pečené kuřecí stehno po srbsku,
kurecí po srpsku,
kureci atek po srbsku,
slepice po srbsku,
kuřecíplátekposrbsku,
kuřecí plátek po po srbsku,
kuecí po po srbsku,
kureci.platek po srbsku,
kuřecí čtvrtky po srbsku,
nakladana kureci pečená kuřecí stehna,
kureci prso po srbsku,
kuřecí paprikáš po srbsku,
kuřecí stehna na paprice
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika čerstvá červená,
olej,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (2)