Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 049 kJ / 1 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,81 g |
Tuky | 72,42 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 34,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0njL
Moje poznámka
Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0njL
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 4 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
guláš na pórku,
bezlepkový vepřový guláš,
bezlepkovej guláš recept,
gulas porek,
pórek guláš,
porek na žampionech,
vepřový guláš do sklinek,
lidl hovězí guláš,
seitan
Suroviny:
plec vepřová,
žampióny,
smetana,
pórek,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
koření,
bujón,
paprika sušená sladká,
jizerka,
majoránka
Komentáře (2)
Papriku bych přidal před žampiony...
Když vařím "bezlepek", tak dám více cibule (sladkost posléze srazím troškou octa), poctivě ji "pozlatím", pak pořádně rozvařím a nemusím zahušťovat...
Když se potýkáte s hrudkami mouky, tak dejte studenou tekutinu do zavařovačky, přidejte mouku a sklenicí řácky zašejkrujte (je fajn sklínku napřed zadeklovat
No a pro sicher je pak dobré záklechtku do guláše nalít přes sítko