Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 049 kJ / 1 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,81 g |
Tuky | 72,42 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 34,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0njL
Moje poznámka
Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0njL
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 39 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 40 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
guláš na pórku,
bezlepkový vepřový guláš,
bezlepkovej guláš recept,
gulas porek,
pórek guláš,
porek na žampionech,
vepřový guláš do sklinek,
lidl hovězí guláš,
seitan
Suroviny:
plec vepřová,
žampióny,
smetana,
pórek,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
koření,
bujón,
paprika sušená sladká,
jizerka,
majoránka
Komentáře (2)
Papriku bych přidal před žampiony...
Když vařím "bezlepek", tak dám více cibule (sladkost posléze srazím troškou octa), poctivě ji "pozlatím", pak pořádně rozvařím a nemusím zahušťovat...
Když se potýkáte s hrudkami mouky, tak dejte studenou tekutinu do zavařovačky, přidejte mouku a sklenicí řácky zašejkrujte (je fajn sklínku napřed zadeklovat
No a pro sicher je pak dobré záklechtku do guláše nalít přes sítko