Houby na kyselo
Chodit do lesa a sbírat houby je náš oblíbený národní sport. Když už nás omrzí obyčejná houbová smaženice, je dobré si houby zakonzervovat. Takto připravené jsou vhodnou přílohou k různým pokrmům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 421 kJ / 1 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64,04 g |
Sůl | 160,00 g |
Sacharidy | 324,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houby na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x0g9
Moje poznámka
Houby na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x0g9
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 15 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 46 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 55 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
houby na kyselo,
houbové kyselo,
houby nakyselo,
houby na kyselo recept,
houbové kyselo z čerstvých hub,
recept houby na kyselo,
kyselo z čerstvých hub,
nalev na houby na kyselo,
houbové kyselo recept,
nálev na houby,
recept na houby na kyselo,
recepty houbové kyselo,
houby nakyselo recepty,
zavaření hub na kyselo,
houby na kyselo se zeleninou,
recept na zavaření hub,
houby na kiselo,
hoby na kyselo recept,
houby na zavareni,
nejlepší nálev na houby
Suroviny:
voda,
ocet,
sůl,
cukr,
sacharin,
houby čerstvé,
bobkový list,
semínka hořčičná,
koření nové koření,
pepř celý
Komentáře (8)
Stačí dobře očistit. Máme sice po zavaření ve sklenici méně, ovšem chuť houbová, ne jen kyselá.
A já, bláha, myslel že jde o majdu s houbami...
Nálev se sacharinem znám, ale nepoužívám. Patrně vám vadí, ale používáte ho. Proč? V čem je zelenina (okurky) lepší?