Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 686 kJ / 1 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,88 g |
Tuky | 83,27 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 228,15 g |
Postup přípravy
smícháme tatarku, hořčici, pivo, škrob, přidáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, po lžičce papriky, kmínu, pepře a soli a nakonec sekanou petrželku. Krok 2: Rybu naporcujeme na menší kousky, je lépe, stáhneme-li kůži a porce rybky naložíme do marinády. Necháme odležet v chladu nejméně přes noc, ale lepší je vydržet dva dny.
Polohrubou mouku smícháme s grilovacím kořením, marinované kousky ryby obalujeme v mouce a smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí kousky v lahodné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oyR
Moje poznámka
Rybí kousky v lahodné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oyR
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 37 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 14 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 17 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 18 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 19 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 19 hodinami
Tématické fráze:
rybí kousky,
marináda na amura,
amur v marinádě,
rybí kousky recept,
rybí filé naložené v tatarské omáčce,
amur marináda,
rybí kousky na česneku,
ryba kousky recept,
kapr recepty v marinade ztatarky,
kapr marinovaný v tatarce, hořčici, pivu,
marinovane ryby s fazolemi,
rybí kousky v marinádě,
recept rybí kousky,
amur v horcici recepty,
amur na hořčici,
rybí teriyaki
Suroviny:
kapr,
tatarská omáčka,
hořčice plnotučná,
pivo světlé,
škrob bramborový,
česnek,
šťáva citronová,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
petrželka,
mouka polohrubá,
koření grilovací,
olej
Komentáře (11)
Před smažením marinuji kapříka také většinou 2 dny a vždy jsme chuťově poznali,že je to kapr