Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 043 kJ / 1 683 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 262,08 g | 
| Tuky | 66,75 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 1,41 g | 
| Sodík | 3,26 g | 
| Sůl | 7,41 g | 
| Sacharidy | 7,68 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme velkou šišku.
	Krok 2: Přendáme do pekáče, potřeme žloutkem povrch masa, posypeme kmínem a solí .
	Krok 3: Lehce podlijeme vodou, přikryjeme a pozvolna pečeme na 150°C asi 35 minut, aby se maso zatáhlo a šiška nepraskla.
Pak maso odkryjeme a pečeme na 180 °C.
Občas podléváme výpekem.
Pak maso odkryjeme a pečeme na 180 °C.
Občas podléváme výpekem.
Zveřejněno 1. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Sekaná s sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nA2D
Moje poznámka
					
				
Sekaná s sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nA2D
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 16 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							sekaná se syrem, 
						
						
							mleté maso sekaná se sýrem, 
						
						
							sekaná se sýrem recept, 
						
						
							sekaná z mletého masa se sýrem, 
						
						
							sekaná ze sýrem, 
						
						
							recept na sekanou se sýrem, 
						
						
							čím potřít sekanou, 
						
						
							hovezi sekana se syrem, 
						
						
							recept sekaná se sýrem, 
						
						
							hovězí sekaná se sýrem a celerem, 
						
						
							čím potřít domácí sekanou, 
						
						
							recept sekaná se se syrem, 
						
						
							sekaná recepty, 
						
						
							štavnata sekana se syrem, 
						
						
							sekaná s mletého masa se sýrem, 
						
						
							sekana. se. sýrem, 
						
						
							sekane se sýrem, 
						
						
							hovězí sekaná s celerem a sýrem, 
						
						
							sekanasesyrem, 
						
						
							sekaná s sýrem
						
					
						Suroviny:
						
							maso, 
						
						
							maso uzené, 
						
						
							sýr gouda, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek sušený, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							paprika sušená uzená, 
						
						
							chilli, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							sůl, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							strouhanka
						
					
	
			
	
Komentáře (6)
Bych řekl, že bílek je lepší
Někdy použiji vejce (když zbývá) ale bílek je lepší - maso tolik netmavne.
No a někdy šišku uhladím jen vodou...