Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,63 g |
Tuky | 14,11 g |
Vláknina | 27,08 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
Moje poznámka
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 11 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 11 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec recepty,
chleba pečený v hrnci,
chleba v římském hrnci,
podmáslový chléb,
pečení chleba v římském hrnci,
chleb v rimskem hrnci,
pivní chleba v římském hrnci,
římský hrnec na chleba,
pečeme chleba,
římský hrnec,
pečení chleba v hrnci,
pecici hrnec na chleba,
podmáslový chléb recept,
recept na podmaslovy chleb,
recepty pro římský hrnec,
nejlepší recept na chleba,
hrnec na pečení chleba,
žitný chleba z římského hrnce,
podmáslový chleba pečený v římském hrnci,
římský hrnec pečení chleba diskuze
Suroviny:
voda,
podmáslí,
cukr,
droždí,
kmín drcený,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (19)
Tož nevím...
Doposavad jsem měl zato za to, že římský hrnec je terakota, ale na obrázku vidím glazovaný pekáč
Dekuji predem za odpoved!