Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 807 kJ / 3 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 314,76 g |
Tuky | 220,85 g |
Vláknina | 23,45 g |
Cholesterol | 868 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,44 g |
Sacharidy | 32,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p25m
Moje poznámka
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p25m
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 13 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 31 minutami
Kure pecene
raelggg před 1 hodinou
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 3 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 4 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 6 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 8 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 8 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
srnčí maso hřbet - recepty,
srnčí hřbet,
vynikající šípková omáčka recept,
srnčí hřbet recept,
divočina na šípkové omáčce,
srnčí kýta na šípkové omáčce,
šípková omáčka,
jak upravit srnčí maso,
srnčí hřbet maso recept,
sipkova omacka recept,
jak upravit srnčí,
recept na srnčí hřbet,
kančí hřbet se šípkovou omáčkou,
kanci hrbet na sipkove omacce,
jak upravit srnci hrbet,
srnci hrbet recepty,
srnči maso na šípkové omáčce,
srnčí maso recepty,
omáčka ze srnčího,
recept na srnčí
Suroviny:
hřbet srnčí,
slanina uzená,
máslo,
koření divočina,
mrkev,
petržel,
celer,
slanina uzená,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
džem šípkový,
víno červené suché,
mouka hladká,
pepř bílý,
citron
Komentáře (28)
zmlsaná.
P.S. Také jsem ji už jednou vařila, dokonce jsem na ni měla recept z časopisu Květy a byl to přímo z Hradu, kde ji vařili pro státní návštěvy. Místo vína se do ní měla dát troška slivovice, ale abych byla upřímná, moc mi nesedla, i když v ní byly ještě kousky mandlí. Od té doby jsem ji nedělala, ale tato s vínem mě zase nalákala.