Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 852 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,74 g |
Tuky | 14,92 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 59,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3gDA
Moje poznámka
Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3gDA
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 12 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 1 hodinou
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 2 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 3 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 3 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 6 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 6 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 7 hodinami
Tématické fráze:
vyvar s krupicovymi knedlíky,
kuřecí vývar s knedlíčky,
kuřecí vyvar,
vyvar s krupicnymi knedlicky,
hovězí vývar s krupicovými knedlíčky,
krupicovými knedlíčky,
kureci vyvar a knedlicky s krupicky,
kuřecí vývar recept,
masový vývar s krupicovými knedličkami,
kurci vyvar s knedlicky¨,
krupicové knedlíčky s kuřecího masa
Suroviny:
skelet kuřecí,
olej,
sůl,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
cibule,
česnek,
zelenina kořenová,
krupice,
vejce,
máslo,
voda,
petrželka
Komentáře (4)