Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 120 kJ / 1 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,46 g |
Tuky | 36,41 g |
Vláknina | 19,16 g |
Cholesterol | 371 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 167,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhaná kachna / husa se zelím a bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPy5
Moje poznámka
Trhaná kachna / husa se zelím a bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPy5
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 13 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 19 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 31 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 35 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 45 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 48 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 2 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
trhaná pečená kachna,
zbytky pečené kachny,
zbytky z husy,
co z husou kdyz zbyde,
kdyz zbyde kachni maso,
bramborové noky a pecena husa,
co se zbytky kachny,
kachna s noky,
co se zbytky pečené kachny,
kachna a gnocci,
vařená husa,
kachna zbytky,
jak udelat kysane zeli k huse,
bramborové noky ke kacene,
zbytky kachny s knedlikem,
recept na kachnu,
maso z kachny-zbytky,
zbytek kachny co s tim,
pečena kachna s noky,
kachna-recept
Suroviny:
kachna,
brambory,
sůl,
vejce,
brambory,
cibule,
olej,
sůl,
cukr
Komentáře (6)
Ale ono většinou zbyde od každého trochu....s láskou vzpomínám na pondělní obědy u babičky před skoro půl stoletím - do pekáče nakrájené zbytky všeho z nedělního oběda, knedlí, zelí, zbytky masa, chvíli v troubě....mana nebeská...
No, doufám že mě neroztrháte...
Vzpomínám, jak moje rodička dlábila ty dlouhokrké ptáky mezi koleny a cpala je čímsi podobným, jen co se do nich vešlo
Ale ta játra potom, ta prý byla jedna báseň