Vepřové výpečky na černém pivu
Šťavnaté výpečky při pečení rozvinou svou vůni široko daleko. Inspirujte se tímto receptem a připravte výtečné masové kousky pečené na pořádné dávce cibule, kterou doplňuje nasládlá chuť černého piva.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 831 kJ / 3 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 294,57 g |
Tuky | 181,87 g |
Vláknina | 37,10 g |
Cholesterol | 630 mg |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 89,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, cibuli na půlměsíčky, česnek na plátky, vše osolíme, přidáme koření a dobře promícháme.
Krok 2: Směs uložíme do zapékací mísy, podlijeme pivem, zakryjeme a dáme péct na 160-170 °C asi na 90 minut.
Krok 3: Odkryjeme, zvýšíme teplotu a dopečeme dočervena. Podáváme se zelím a bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 24. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové výpečky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODwr
Moje poznámka
Vepřové výpečky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODwr
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 16 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové výpečky na pivu,
vepřové výpečky pomalu pečené,
vepřové maso na černém pivu,
vepřové na černém pivu,
vepřové maso na černém pivě,
vypecky z kyty,
vepřové výpečky,
výpečky na pivu,
vepřové na pivu,
vepřové plátky na černém pivu,
vepřové na pivě,
vypecky na pive,
vepřové maso na pivu,
pečené výpečky,
vepřové výpečky na pivě,
vepřové kostky na černém pivu,
vepřová kýta na černém pivu,
maso na černém pivu,
vypecky z veprove kyty,
vepřové na černém pivě
Suroviny:
bůček vepřový,
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
pivo černé,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín celý
Komentáře (13)
Ale i tak nám moc chutnalo.
Jana Pa:Jani,maso můžeš udělat i na sporáku v kastrolu,nebo papińáku a pak část šťávy prudkým varem bez pokličky nechat vydusit
Bod, první, už je tam.