Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 940 kJ / 1 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,81 g |
| Tuky | 128,37 g |
| Vláknina | 4,37 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 68 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 16,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s maltézskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PDMy
Moje poznámka
Losos s maltézskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PDMy
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 32 minutami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 56 minutami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 12 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 40 minutami
Bramborová polévka
Kajkajak před 44 minutami
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 2 hodinami
Koka sušenky
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
losos recept,
losos recepty,
losos s omáčkou,
recept losos,
recepty losos,
recepty z lososa,
omáčka k lososu,
losos s maltézskou omáčkou,
recepty na lososa,
recept na lososa,
losos-recepty,
losos recept omáčka,
recepty losos na másle,
omacka z bileho vina k lososu,
recept na přípravu lososa s omáčkou,
omáčka na lososa,
losos recept z omackou,
omáčky pro přípravu lososa,
na lososa omáčka,
omáčka na losos
Suroviny:
losos,
citron,
vývar zeleninový,
cibule,
sůl,
pepř,
olej olivový,
pomeranče,
víno bílé,
máslo,
žloutek,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (3)