Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 940 kJ / 1 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,81 g |
Tuky | 128,37 g |
Vláknina | 4,37 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 16,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s maltézskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PDMy
Moje poznámka
Losos s maltézskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PDMy
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 1 hodinou
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 5 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 5 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 6 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 7 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 8 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 9 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 10 hodinami
Tématické fráze:
losos recept,
losos recepty,
losos s omáčkou,
recept losos,
recepty losos,
recepty z lososa,
omáčka k lososu,
losos s maltézskou omáčkou,
recepty na lososa,
recept na lososa,
losos-recepty,
losos recept omáčka,
recepty losos na másle,
omacka z bileho vina k lososu,
recept na přípravu lososa s omáčkou,
omáčka na lososa,
losos recept z omackou,
omáčky pro přípravu lososa,
na lososa omáčka,
omáčka na losos
Suroviny:
losos,
citron,
vývar zeleninový,
cibule,
sůl,
pepř,
olej olivový,
pomeranče,
víno bílé,
máslo,
žloutek,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (3)