Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 692 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,00 g |
Tuky | 49,95 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 2,76 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 21,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěné skelety, drůbeží játra, srdce a žaludky dáme vařit s novým kořením, bobkovým listem a pepřem do slané vody.
Krok 2: Zvlášť dáme vařit na kostičky nakrájenou mrkev.
Krok 3: Maso obereme z kostí, vnitřnosti nakrájíme.
Krok 4: Zahustíme např světlou hotovou jíškou, přidáme kyšku a dochutíme octem a solí.
Zveřejněno 9. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pajšl - nepajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YPDK
Moje poznámka
Pajšl - nepajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YPDK
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 13 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Tématické fráze:
pajšl z králíka,
pajšl od babičky,
pajšl recept,
pajšl,
recept na pajšl,
králičí pajšl,
pajšl drůbežích,
drůbeží pajšl,
pajšl z drobů,
králík pajšl,
pajšl z králíka recept,
pajšl drubežih,
plíčky z králíka,
recept na pajšl z králíka,
recept na kraličí pajšl,
recepty pajsl z králíka,
recepty pajšl,
pajsl z jatry,
drubeží pajšl na smetaně,
kuřeci pajšl z drobů
Suroviny:
skelet kuřecí,
játra drůbeží,
srdce drůbeží,
žalůdky drůbeží,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
mrkev,
jíška,
kyška,
ocet,
sůl
Komentáře (6)
Pajšl od mé babičky byla naprostá delikatesa.....
Jana Dorazinová-Remková: Práve kuracia pečeň tam vytvára "pľúckovú" chuť. Verte mi, práve sme dojedli.
bofinka: V Maďarsku sme si dali držkový guláš a podávali ho cestovinou.