Šílený guláš dle Karola Okrasy
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 172 kJ / 1 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,87 g |
Tuky | 160,37 g |
Vláknina | 33,74 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 68,78 g |
Postup přípravy
Jak mám maso orestované, přidám ajvar a podliju mírně vodou. Krok 2: Na pánvi orestuji uzený bok, postupně přidám cibuli, špetku pálive papriky, pokrájený česnek, postrouhanou kůru z citronu, kostičkovanou okurku etc. Přidám do hrnce s masem a podusim, než je maso konzumovatelné, bez výhrad jedinců, jimž se četnost zubů snížila na minimum. Osolím, opepřím, dochutím citronovou šťávou.
Zveřejněno 13. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šílený guláš dle Karola Okrasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5G5q
Moje poznámka
Šílený guláš dle Karola Okrasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5G5q
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 22 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 22 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno 20. 10. 2025 11:16:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 1 hodinou
Borůvkové muffiny
olivka před 2 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 2 hodinami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 3 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 3 hodinami
Suroviny:
slanina uzená,
bok uzený,
paprika,
okurky sterilované,
česnek,
cibule,
citron,
ajvar,
curry,
paprika sušená pálivá,
pepř
Komentáře (4)