Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 526 kJ / 1 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,97 g |
Tuky | 78,17 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 8,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehaný vepřový řízek se smetanou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5rV
Moje poznámka
Šlehaný vepřový řízek se smetanou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5rV
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 6 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 8 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 3 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 5 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 6 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 8 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 8 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 10 hodinami
Květákové placičky
Linova před 10 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 10 hodinami
Tématické fráze:
slehany mlety řízek,
dietní sekany vepřový rizek,
slehane rizky,
vepřový řízek se sýrem,
syrove veprove rizky,
pečené vepřové řízky se smetanou,
řízek z mletého kuřecího se se sýrem a se smetanou,
šlehaný řízek s mletého masa,
holandsky vepřový řízek,
řízek z mletého masa se sýrem,
řízky se sýrem z mletého vepřového masa,
vepřové řízky se strouhanym se syrem,
maso obalíme ve vejci se smetenou a sýrem,
jak udělat šťavnatý mletý řízek,
veprovy rizek ze sýrem,
pečené rizky se smetanou a sýrem,
mleté řízky na smetaně,
co udělat z tvrdým řízkem,
slehany brambory,
šťavnatý mletý řízek ze se se sýrem
Suroviny:
plec vepřová,
smetana,
sýr hermelín,
sýr gouda,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá,
petrželka,
mouka,
vejce,
strouhanka,
tuk na smažení
Komentáře (22)
moc děkuji za odpověď a hlavně rady
Dej(te) vědět,jak to dopadlo.
Dobrou chuť
Jde to a zkusil jsem na vlastní hu..(tedy ústa).Jen jsem šišku zabalil do alobalu,dal péct v uzavřeném pekáči asi 45 min.na 180 °C,odkryl,oddělal alobal a dopékal na kůrčičku.Šťáva se udržela.Popř.potírám po odkrytí alobalu rozšlehaným vajíčkem.
Zdenek.
Dala jsem jen goudu ,muž Hermelín nejí .
Rozhodně nebyly naposled .Pro mě je mika59 jistotou, která nezklame
DÍKY
Ponorný mixer, zvaný též "tyčák" znám a mám už několikátý
Když ho ale pověřím, že aby zpracoval dohladka půl kila mletého masa a POUZE půl kelímku smetany, tak ve směsi akorát dělá otvory podle svého průměru a v podstatě pracuje pouze jako jakési kulaté šťouchadlo s motorem, v tomto případě takřka zbytečným...
No, asi máte výkonnější udělátko, že