Rozstřelené ptáčky
Recept na velmi oblíbenou omáčku. Díky tomu, že nebudete maso plnit a vázat jako klasické ptáčky, ušetříte čas při přípravě. To jistě uvítáte. V uspořené době můžete připravit domácí knedlíky, které jídlo skvěle doplní.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 212 kJ / 2 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,48 g |
| Tuky | 167,02 g |
| Vláknina | 10,35 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 2,55 g |
| Sůl | 6,01 g |
| Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozstřelené ptáčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Z0P
Moje poznámka
Rozstřelené ptáčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Z0P
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 11 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 16 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 44 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Tématické fráze:
rozstřelený ptáček,
španělský ptáček recept,
rozstřelený španělský ptáček,
rozstřelení ptáčci,
rozstřelený ptáček recept,
roztřelený ptáček,
španělský ptáček rozstreleny,
rozstřelení ptáčci recept,
rozstřelený ptáček z vepřového masa,
rostreleny ptacek,
rozstřelený španělský ptáček recept,
roztřelené ptáčky,
rozstřelené španělské ptáčky,
ptáčky,
roztřeleny španělský ptáček,
roztreleny ptacek recept,
rozstrileny ptáček,
rostřelené ptáčky,
rostreleny španělský ptáček,
rozstřílení ptáčci
Suroviny:
maso vepřové,
vejce,
cibule,
okurky sterilované,
slanina anglická,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
hořčice plnotučná,
vývar masový,
mouka hladká,
voda
Komentáře (8)
Druhá věc, že každý dělá ,,rozstřelené ptáčky jinak" i když nějaký zásadní rozdíl v tom není.
Já třeba, když něco hledám, tak kouknu po více stejných receptech a potom se až rozhoduji podle, kterého uvařím. Nevidím na tom nic špatného.
A třetí věc, že pokud se mi něco nelíbí, tak to přejdu a jdu dál.
Určite máte v "repertoári" aj niečo netradičné a zaujímavé, čo zaujme a bude väčším prínosom. (Kvalita je lepšia ako kvantita.) Berte to ako radu, ja sa teším na vaše ďalšie recepty.