Tykvový prívarok
Slovenský dýňový prívarok je obdobou naší dušené mrkve a skvěle se pojí s klobáskami na cibulce, volskými oky či vařeným masem. Jako přílohu můžete použít vařené brambory nebo třeba halušky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 295 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 0,37 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvový prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYXJ
Moje poznámka
Tykvový prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYXJ
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 32 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 43 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
tekvicovy privarok,
privarok,
cuketovy privarok,
tekvicovy privarok recept,
tekvicovi privarok,
dynanka,
tykvový olej,
recept tekvicový prívarok,
dynovy privarok,
tekvicový prívarok z maslovej tekvice,
co je privarok,
recept na tekvicovy privarok,
tekvicovi privarok recept,
burgan ripa,
tekvica prívarok,
privarok z maslovej tekvice,
tekvicový prívarok s mäsom,
najlepsi tekvicovy privarok,
tekvica na smotaně,
jak uvarit tekvicu
Suroviny:
dýně,
cibule,
kopr,
sůl,
mléko,
mouka hladká,
cukr krupice,
ocet,
olej
Komentáře (20)
pastvisko.Struhadlo použiju na burgán-krmná řípa.Hned zítra ji udělám,doujám že bude mít táta radost.
Bolo to nedorozumenie, pá