Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 050 kJ / 2 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 278,77 g |
Tuky | 68,16 g |
Vláknina | 51,64 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 14,27 g |
Sůl | 34,48 g |
Sacharidy | 210,62 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybí karbanátky upečené do zlatova necháme vychladnout.
Krok 2: Připravíme nálev a vaříme 5 minut. Nálev necháme vychladnout.
Krok 3: Karbanátky skládáme do vhodné nádoby nebo sklenic. Střídáme vrstvu karbanátků s vrstvou zeleniny.
Krok 4: Poté zalijeme nálevem a zavážeme (můžeme použít pergamenový papír nebo polyethylen).
Krok 5: Uložíme do chladničky a za 3 - 5 dnů se karbanátky proleží. Jsou velice pikantní.
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí karbanátky v nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYXQ
Moje poznámka
Rybí karbanátky v nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYXQ
Nejnovější recepty
Švestkový džem
Přidáno před 2 minutami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 3 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 6 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 19 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moje ledová káva (bez šejkru)
Cipinka před 2 minutami
Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží
imzlin@seznam.cz před 33 minutami
Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky
TondaJ před 48 minutami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
MichalBorna před 1 hodinou
Čalamáda "Uncle Bens"
JitkaSubertova před 1 hodinou
Překvapivá, smažená drůbeží játra
skrona před 3 hodinami
Lehký salát z ledového salátu
helen.fon@seznam.cz před 5 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 13 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 13 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
rybí karbanátky v nálevu,
nálev na rybí karbanátky,
recept na rybi karbanátky v nalevu,
rybí karbanátky sladkokyselém nálevu,
rybi karbanatky v kyselem nalevu,
rybí karbanátky recept v nálevu,
lak na pečenáče,
karbenatky,
rybí karbanátky,
karbanátky v nálevu,
rybí karbanátky nálev,
nalev na karbanátky,
rybí karbanátky v nalevu recept,
rybí pečenače,
kysele karbanatky,
karbenatky recepty,
rybý karbanátky,
naložené rybí karbanátky,
rybý karbanátky v nálevu,
rybikarbenatky
Suroviny:
maso,
sůl,
pepř,
cibule,
česnek,
vejce,
majoránka,
koření kari,
kmín celý,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
voda,
ocet,
sůl,
cibule,
paprika sterilovaná,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
koření hřebíček,
mrkev,
petržel,
celer
Komentáře (22)
Netuším co by to udělalo s němí udělalo, kdyby ve sklenici prošli varem je v nich i strouhanka.
Zdravím, pokud jste z Karviné, tak Ka-6 u úřadu práce vedle autobusového nádraží je obchůdek, myslím řezník, tak tam, ale dlouho jsem je nebrala, tak nevím jestli to ještě platí.
Chtěl jsem se zeptat, kde kupujete rybí drť.
S pozdravem Orság