Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 049 kJ / 1 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 104,20 g |
Vláknina | 60,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 142,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu rozsekáme v robotu na jemnější drť, dáme do hrnce a přidáme ostatní suroviny. Pokud se nám zdá směs hustá, můžeme dolít trochu vody.
Krok 2: Vaříme na středním ohni asi 2 hodiny za občasného promíchání. Skleničky plníme horkou směsí, zavíčkujeme a ihned otočíme dnem vzhůru. Dále se nemusí zavařovat.
Zveřejněno 2. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvová čalamáda pod maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojjB
Moje poznámka
Mrkvová čalamáda pod maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojjB
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 17 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Jablečná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 6 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 6 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 7 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 7 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 10 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 10 hodinami
Tématické fráze:
výborná čalamáda,
zavařujeme_čalamáda.cz,
zeleninová směs zavaření,
mrkvova zavarenina,
zeleninová čalamáda,
vyroba domaci calamady,
výroba zeleninové směsy,
čalamáda recept,
kure na calamade,
zavařování čalamády recepty,
zeleninové čalamády,
zavařování čalamády,
calamada ze zeleniny a masa,
domácí čalamada z cukiny,
zavařovat zeleninovou směs,
recepty na zeleninove smesi pod maso,
mrkvové zavařování,
výroba zeleninové čalamády,
mrkvove zavareniny,
čalamáda
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
rajče,
mrkev,
cibule,
voda,
ocet,
olej slunečnicový,
cukerin,
sůl
Komentáře (8)