Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 882 kJ / 3 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,30 g |
Tuky | 19,12 g |
Vláknina | 44,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 659,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZKg
Moje poznámka
Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZKg
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 21 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 6 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 7 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 8 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 9 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 9 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 10 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 10 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 11 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 11 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 11 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit osatku,
žitný chléb recept,
obyčejný chleba,
zitny chleba recept,
obyčejný domácí pšenično žitný chléb,
recept na chleba žitný,
recept na žitný chleba,
chléb pšenično žitný recepty,
chleb s dlouhym kynutim recept
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
kmín drcený,
kmín celý,
ocet,
voda,
cukr,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (31)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Zatím jsem pekla jen v pekárně ,tak nemám zkušenosti.