Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 411 kJ / 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 8,60 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 154,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká krupice v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qr5Z
Moje poznámka
Sladká krupice v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qr5Z
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 18 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 20 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 21 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 25 minutami
Koňakové řezy
janatka před 1 hodinou
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 2 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 2 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 10 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 11 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 13 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 13 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 14 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 14 hodinami
Tématické fráze:
z čeho je panko strouhanka,
výroba panko strouhanky,
jak se dělá krupice,
hostie recept,
recept na výrobu panko strouhanky,
strouhanka panko výroba,
kruupice v trojobalu,
vyroba krupice,
panko strouhanka výroba,
jak vyrobit panko na strouhanku,
trojobalu strouhanka panko,
panko strouhanka jak vyrobit,
krupica recepty,
jak vyrobit panko strouhanka,
panko strouhanka domácí výroba,
z čeho vyrobená panko strouhanka,
jak se dělá sladká strouhanka,
jak se dělá strouhanka panko strouhanka,
recept z krupice,
recept na hostie
Suroviny:
mléko,
krupice,
sůl,
cukr,
cukr vanilkový,
olej,
mouka,
vejce,
strouhanka,
cukr moučkový,
skořice,
džem meruňkový
Komentáře (21)
http://www.rodicka.cz/co-je-panko-strouhanka-recep...
http://otakucimeliumpovidky.svetu.cz/536-panko.htm...
Myslím, že na to PANKO dřív nebo později někdo kápne - neměla by to být taková věda (zmíněné hostie, to byl pouze chuťový vjem). Když jsem rozhodil sítě, tak mi známí z It. psali, že tam se cosi podobného dělá z toustového chleba zbaveného kůrek; tam ale mají různého bílého pečiva hafo a všechno je to chleba (pane), že
No, asi by pečivo nemělo být "na pepř", ale kdo chystá strouhanku z ne úplně suchých rohlíků tak ví, že to není žádná brnkačka...