Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 985 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,84 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kýta pečená s divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPNy
Moje poznámka
Jehněčí kýta pečená s divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPNy
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 3 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 3 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 3 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 4 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 4 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 4 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 4 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 5 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 5 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na jehněčí kýtu,
omačky k divokemu masu,
pečeně jehneci,
jehněčí recept,
jehněčí kýta videorecepty,
pečená kýta,
pečené jehněčí se zelím,
pečené jehněčí maso,
pečená jehněčí kýta,
jehněčí kýta recepty,
jehněčí kýta se zelím,
pečené jehněčí maso teplota,
pečená jehněčí kýta na tymiánu,
pečeme skopové maso,
divoké koření na maso recepty,
pecene jehneci s bylinkami,
jehněčí kýta,
top recepty jehněčí,
recepty jehněčí kýta,
jehněčí kýta jalovec recept
Suroviny:
kýta jehněčí,
cibule,
česnek,
sůl,
pivo černé,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý
Komentáře (6)