Suroviny
Porce: nejméně 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 101,29 g | 
| Tuky | 73,10 g | 
| Vláknina | 19,69 g | 
| Cholesterol | 307 mg | 
| Sodík | 1,40 g | 
| Sůl | 3,27 g | 
| Sacharidy | 99,89 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Moje poznámka
					 
				
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Nejnovější recepty
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 1 hodinou
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 1 hodinou
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 2 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 4 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 4 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 6 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 6 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 7 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 7 hodinami
						Suroviny:
						
							cibule, 
						
						
							olej, 
						
						
							maso kuřecí, 
						
						
							zelí bílé, 
						
						
							brambory, 
						
						
							zelenina kořenová, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							řepa červená, 
						
						
							hrášek sterilovaný, 
						
						
							cukr, 
						
						
							česnek, 
						
						
							klobása, 
						
						
							ocet, 
						
						
							smetana kysaná
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
Komentáře (11)
Dobré bude určitě oboje- jen v tom receptu ani chuťově ani vůbec nechápu ten sterilovaný hrášek...
Nic proti rcp
Vždy mě ale pobaví, když autor chválí vlastní výtvor, byť by byl nastotisíckrát výborný
Kdo asi by vařil cosi co nestojí za psí štěk?
No, každá liška chválí svůj ocas, že
To jsou dvě naprosto rozdílné chutě....a dva rozdílné recepty....
"Větší rajčatový protlak" ? to je kolik g? Kolik vývaru? 10 g cukru? Proč zrovna 10 g bez udání množství octa?
Zkušená kuchařka "taktrochuboršč" uvaří i bez receptu a nezkušená se v tomhle receptu ztratí ....