Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 630 kJ / 2 780 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 198,28 g | 
| Tuky | 215,12 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 663 mg | 
| Sodík | 2,83 g | 
| Sůl | 7,11 g | 
| Sacharidy | 11,70 g | 
Postup přípravy
Do masa uděláme ostrým nožem otvory, do kterých dáme na delší špalíčky nakrájenou slaninu. Krok 3: Maso osolíme, opepříme a pro lepší držení tvaru maso utáhneme provázkem.
V pánvi na rozehřátém oleji restujeme do sklovita drobně nakrájenou cibuli. Na ni dáme prudce ze všech stran zatáhnout připravené maso a poté ho i s výpečkem přendáme do pomalého hrnce na hříbkovou směs. Krok 4: Hrnec zakryjeme poklicí, nastavíme na II.stupeň a vaříme 4 hodiny. Krok 5: Měkké maso z hrnce vytáhneme a uchováme v teple. K hříbkové šťávě přilijeme cca 3/4 kelímku smetany a ponorným mixérem rozmixujeme. Podle toho, jak chceme mít omáčku hustou, můžeme dát smetanu celou. Krok 6: Omáčku podle potřeby dochutíme, prohřejeme, maso zbavené provázku naporcujeme a podáváme s rýží.
Vhodný je i houskový knedlík.
Zveřejněno 26. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5omX
Moje poznámka
					
				
Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5omX
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kančí maso v pomalém hrnci, 
						
						
							divočák v pomalém hrnci, 
						
						
							kančí guláš v pomalém hrnci, 
						
						
							kančí v pomalém hrnci s hříbkovou omáčka, 
						
						
							kančí koleno v pomalém hrnci, 
						
						
							hřibkový guláš v v pomalém hrnci, 
						
						
							pomaly hrnec divocak recept, 
						
						
							recepty divočák v pomalém hrnci, 
						
						
							kanci cina, 
						
						
							cina z kance, 
						
						
							kančí s hříbkovou omáčkou, 
						
						
							divočák v v pomalém hrnci, 
						
						
							pomalý hrnec divočák, 
						
						
							kanci v pomalem hrnci s hribkovou omackou, 
						
						
							kančí játra v pomalém hrnci, 
						
						
							kanec v pomalém v hrnci, 
						
						
							kameninový pomalý hrnec, 
						
						
							kančí na smetaně v pomalém hrnci, 
						
						
							kanci gulas pomaly.hrnec, 
						
						
							recept kanci koleno
						
					
						Suroviny:
						
							maso kančí, 
						
						
							slanina, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							olej, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (9)