Suroviny pro 7
7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 546 kJ / 1 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,22 g |
| Tuky | 78,28 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 394 mg |
| Sodík | 5,10 g |
| Sůl | 12,60 g |
| Sacharidy | 31,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGE8
Moje poznámka
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGE8
Nejnovější recepty
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 10 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 14 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 15 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno 7. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 31 minutami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 9 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 14 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 14 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 14 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 14 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 15 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 15 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 15 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
vývar hovězí,
cibule,
špek,
zelí kysané,
smetana zakysaná,
mouka,
sádlo,
kmín celý,
paprika čerstvá červená,
pepř
Komentáře (45)
Tvůj recept není o nic lepší ani horší než ostatní - dle mne zlatý střed.
O tom, jestli do "segedínu" patří či nepatří smetana, jestli zahušťovat a jak, o tom lze diskutovat donekonečna....Najdou se i recepty s přidáním česneku, bobku, nového koření, oregana, aj Masox jsem našla, atd.,jo...Prostě "segoš" je maso, paprika, zelí....a pak dle autora:omg: Maďar asi kouká...:omg:
Je to prostě SEGEDÍN....Szekely gulyas ze kterého segedín nějakou přesmyčkou vznikl, je - jak píše Dajda - perkelt + zelí. Mmch doporučuji vyzkoušet
A k dalším připomínkám - filozofie webu je jasná, segedín po stopadesátédeváté ano...