Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 385 kJ / 1 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,00 g |
Tuky | 13,05 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlapský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7MR
Moje poznámka
Chlapský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7MR
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 3 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 3 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 4 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 6 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 6 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 7 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 7 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění guláše,
zahušťování chlebem,
zahuštění guláše chlebem,
zahušťování guláše chlebem,
zahušťování guláše,
guláš zahuštěný chlebem,
jak zahustit gulas chlebem,
hovězí guláš zahuštěný chlebem,
zahuštění chlebem,
jak zahustit gulas,
hovezi gulas zahusteny bramborem,
zahušťení omáčky chlebem,
vepřový guláš zahuštěný chlebem,
zahuštění hovězího guláše,
hovězí guláš zahuštění,
guláš zahuštění,
zahustovani bramborou,
zahušťování omáček chlebem,
zahustovani gulasu chlebem,
zahustovani bramborem
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená sladká,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
feferonka,
mouka hladká,
sůl,
brambory
Komentáře (7)