Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 385 kJ / 1 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,00 g |
Tuky | 13,05 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlapský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7MR
Moje poznámka
Chlapský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7MR
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 6 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 8 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 11 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění guláše,
zahušťování chlebem,
zahuštění guláše chlebem,
zahušťování guláše chlebem,
zahušťování guláše,
guláš zahuštěný chlebem,
jak zahustit gulas chlebem,
hovězí guláš zahuštěný chlebem,
zahuštění chlebem,
jak zahustit gulas,
hovezi gulas zahusteny bramborem,
zahušťení omáčky chlebem,
vepřový guláš zahuštěný chlebem,
zahuštění hovězího guláše,
hovězí guláš zahuštění,
guláš zahuštění,
zahustovani bramborou,
zahušťování omáček chlebem,
zahustovani gulasu chlebem,
zahustovani bramborem
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená sladká,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
feferonka,
mouka hladká,
sůl,
brambory
Komentáře (5)