Suroviny
Porce: cca 6 - 8 ks (dle velikosti)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,25 g |
Tuky | 9,77 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 368,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Moje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Nejnovější recepty
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 1 minutou
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 3 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 5 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moje vaječná tlačenka
Slavista62 před 4 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
TH před 4 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Delticka před 24 minutami
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 3 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 17 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 18 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 18 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 19 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 20 hodinami
Tématické fráze:
bagety z zitne mouky,
nejlepší recepty na bagety,
žitné bagety,
žitná bageta,
domácí bageta recepty výborná,
bageta z žitné mouky,
rychlé bagety,
rychla bageta,
žitná bageta recept,
bagety ze žitné mouky,
rychlé domácí bagety,
zitne bulky,
bulky z žitné mouky,
nejlepší recept na chlebové bagetky,
rychlé bagety pečeme,
bageta ze žitné mouky,
chlebové bulky,
jednoduchá bageta,
vesnicka bulka,
rýchlé domácí bagetky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
cukr,
voda,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (79)
(Sused naťahoval krk cez plot a evidentne nasával vôňu z pečenia...
Jen těch osm kusů
Stejně postupuju při pečení chleba. Kdysi jsem dostala kvásek (už ani nevím, jak je to dlouho, minimálně 5 let) s návodem, jak na to. Chleba se peče v nádobě a lze ho udělat jen z hladké pšeničné mouky včetně přikrmování kvásku. Od té doby peču podle stále stejného rituálu a celá ta léta živím stejný kvásek - dokonce s ním jezdím i na letní byt. Jen obměňuji mouky, střídám klasickou hladkou s celozrnnými, pšeničnou, žitnou, špaldovou, přidávám třeba slunečnicová semínka nebo ovesné vločky atd. Kvásek už teď živím žitnou celozrnou moukou. Mám pokaždé jiný chleba, ale postup zůstává!