Kapustnica
Vydatná kapustnica vydá i za hlavní jídlo, stačí si k ní ukrojit pořádný krajíc čerstvého chleba. Vylepšit jí můžete třeba haluškami, smetanou, domácí uzenou slaninou anebo jen čerstvou petrželkou.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 487 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,30 g |
Tuky | 17,01 g |
Vláknina | 35,08 g |
Cholesterol | 106 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 94,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Kr
Moje poznámka
Kapustnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Kr
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 24 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 1 hodinou
Domácí libečková sůl
Přidáno před 4 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 9 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 8 minutami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 22 minutami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 1 hodinou
Rajská omáčka
Maroun416 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 2 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 4 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 8 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 8 hodinami
Tématické fráze:
kapustnica,
kapustnica s klobasou,
kapustnica recept,
polévka kapustnica,
jak dlouho vařit brambory,
jak dlouho vařit uzené maso,
jak dlouho vařit uzené,
kapustnica s uzeným,
kapustnice,
kapustnica recepty,
zápražka,
polévka ze syrového zelí,
recept na kapustnicu,
kapustnica polevka,
kapusnice,
jak vařit uzené maso,
kapusnica,
jak dlouho vařit klobásku,
jak dlouho vařit klobásky,
recepty kapustnica
Suroviny:
zelí kysané,
voda,
klobása uzená,
maso uzené,
plec vepřová,
brambory,
zelenina kořenová,
houby sušené,
česnek,
cibule,
pepř černý,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
sůl,
mouka hladká,
máslo,
cibule
Komentáře (22)
Ale fakt jako na Slovensku. Poštěstí se mě, že jsem koupil výborné Slovenské zelí od firmy Andaco.
Oni jsou přímo z Košic, snad i maminka byla tuším(maminka tchýně)...no ale jak říkáš, každý si to upraví podle sebe...a pak je každý recept originál...