Farmářská zelňačka
Tato polévka je vlastně jedna z variant tradiční oblíbené české zelné polévky. Patří mezi syté a vydatné polévky a uvařit ji znamená zcela jistě uspokojit i ty největší jedlíky. Je sytá, bohatá přísadami a velmi rychle hotová.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,80 g |
Tuky | 27,85 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 69,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářská zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZLN
Moje poznámka
Farmářská zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZLN
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 15 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty zelňačka,
fatmarska zelnacka,
farmarska zenlnacka,
polévky
Suroviny:
zelí kysané,
houby,
houby sušené,
párky vídeňské,
brambory,
cibule,
mouka hladká,
sádlo,
paprika sušená sladká,
smetana,
vývar masový,
kmín celý,
sůl,
cukr,
pepř,
bobkový list
Komentáře (8)